2007. október 20., szombat

Mi ez a zene ?

Bírom ezt a zenét, sőt kurva jó zene, de fogalmam sincs honnan lehetne megszerezni...

Ash Ra Tempelt

Miért nem hallotam eddig az Ashra Tempelt? Hát most hallom. Freindship 2000. És a hapmadik track. Kész vagyok asszem ettől a zenétől.

Mert különben...

A legrosszabb dolog szembeszállni a családdal, ha saját egyéniségedet akarod tisztázni. Belehalsz szinte. Szükséges rossz, hogy konfliktusok lesznek, hogy csalódások érnek, hogy fájdalmat okozol, hogy fájdalmaid lesznek. De meg kell vívni ezt a harcot, mert most kell tisztázni a dolgokat. Mert különben halálra vagy ítélve. Nem lesz saját életed, hanem a tradíciót viszed tovább. És akkor...

The Landscape Channel

A régi szép idők, amikor még itthon is lehetett nézni a The Landscape Channel-t.


Íme pár videó:
A Főcím












































Értsd így. (Archive 2007.09.05.)

Értsd így. (Archive 2007.09.05.)

Néha eleged van a világból, elég abból amit csinálnak veled, vagy elég van abból, amit a világgal csináltatsz te és akkor vége mindennek. Elfáradsz, belefáradsz, elég mindenből. De ilyen ritkán van, amikor felgyűrődnek a dolgok, és nehéz kiegyenesíteni. De ki kell, mert akkor minden el van veszve, és el lesz veszve. Értsd így.

Kicsit el vagyok zárva a külvilágtól napok óta, de már nem sokáig. Jön a suli és minden kezdődik. Újra. Most kihasználom az utolsó napok szabad lehetőségeit és azt teszem amit szeretek. Illetve, amit most szeretek, ezt azért írom,hogy ne legyen sértődöttség. :-)

Szóval néhány napja feltettem az egyik számomra kevésbé ismert filecserélő progit és azóta Vangelis ritkaságok tömegét hallgatom és töltöm. Néhány lemezről még hallani sem hallotttam, néhányról meg még álmodni sem, nemhogy valaha is meglesz. Szóval szinte leestem a székről, amikor megláttam ezt a sok lemezt. Kezd kicsit durvává válni a dolog. Félelmetes mennyiség van fenn. Most sokan azt gondolhatják miért fontos ez annyira, hogy ennyi időt pazaroljak rá. Ezért: Vangelis zenéje az egyik olyan szilárd pont az életemben, amire bármilyen rossz vagy jó napom is van támaszkodhatok. Mindig segít, mindig ott van. És sose csalódsz benne. Átsegít rossz pillanatokon, néhéz eseményeken, és feledteti azt, ha valami nem úgy sül el, ahogy kellene. És kisegít a bajból. Szóval életem egyik közopontja. Most mondod; egy zenész. És a külvilág hol van ? Leszarom. Illetve nem szarom le, csak ez egy nagyon fontos dolog nekem. Tudom önző vagyok, de akkor is. Mindenem ez a zene. Borzasztó sokat jelent nekem.

Ja, és megvan a Garde á vue zenéje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!