2007. november 18., vasárnap

Már megint

Aszem ez kép sokat elmond mostani állapotomról. Néha, így most is nagyon összetorlódtak, és összetorlódnak a dolgok. Mindent egyszerre egy időben akarok csinálni. Már megint. Annyi minden van, és minden követeli magának az első helyet, mert ha nem, kitudja mikor lesz újra az esélye meg annak, hogy újra meg lehet azt tenni. És ezért mindent egyszerre akarok csinálni. És kezdek elveszni a dolgokban. Rendszert kellene csinálnom, mert megszakadok, és nem fog menni semmi. Egyszerre csak egyet kell, mert minden nem megy egyszerre és talán ezért is fáradok el olyan hamar...szóval rendet kell tenni a dolgok rendszerében.

Persze kiderült nem ilyen egyszerű a világ

Tegnap megnéztem az 1984-et. Nekem tetszett. Szerintem teljesen átjött a könyv hangulata. Amikor olvastam, valahogy úgyanígy képzeétem el az utcákat, az embereket. Még Juliát is. szóval jó volt és a szinkron is szép munka volt. A film sokkal gyorsabb volt, mint a könyv, dehát, ezért film.
Felakartam venni DVD-re, de - szerencsémre - behalt a DVD-RW lemezem, úgyhogy csak az első 55 perc van meg. Mindegy, majd az ismétlést a jövőhéten.

Írtam tegnap, hogy elkeztem töltögetni az Ashra/Ash Ra Tempel, Manuel Göttsching (ahogy testzik) The Private Tapes Vol. 1.-6. sorozatot. Jól megjártam vele. Minden album 2 db .rar kiterjesztésű file-ból állt. Amikor elkeztem kicsomagolni, én mindig csak az elsőt csomagoltam, ki abban a tudatban, hogy vele csomizza ki a másodikat is. Persze kiderült nem ilyen egyszerű a világ. Az adott album .rarja nem volt kettévágva, hanem két különböző rar fileként volt csomagolva. És amikor kicsomagolta nem vettem észre, hogy amásodikkal nem is csinált semmit. És így töröltem. Csak a 3. albumnál vettem észre, hogy hiányozna az utolsó trackek. :)) Anyáztam rendesen. Ma újra kezdem, az uccsó trackekkel.