2009. január 6., kedd

Majd a politikusok megmondják, mi is a jó!

Ez az ország egy bolondokháza. És most lehet azt mondani akkor hadjam itt az egészet, de akkor is. Hogy lehet egy országban pozitívan gondolkodni, ha még a köztársasági elnök is azt mondja; mekkora szar itt minden? Nem hiszem el, hogy az embereknek nincs szükségük nyugalomra, egy kis pozitív életszemléletre, egy kis bztatásra. Tudom hogy szar az élet, hogy nehéz a számlákat fizetni, hogy egyik napról a másikra élünk, de akkor is lehetne egy kis színt vinni az életbe, attól még nem kellene magunkat élve eltemetni, vagy az önsajnálatba kergetni.

Ahelyett hogy tennénk ellene, másokat okolunk és másokon verjük le azt, ami lehet hogy a mi hibánk. Erre rátesz még a Fidesz - KdnP, ugynevezett konzervatív-kereszténydemokrata politikájával, - rátesznek még egy lapáttal az emberek alapvető pesszimizmusára, vagy ne adj' Isten még rá is játszanak, ezzel szavazatokat nyerve. Majd mi megmondjuk mi a jó, te csak légy elkeseredett, és ne törődj semmivel. És már kész is; a bekötött szemű ország.

Nem mintha itt bárki is önmagától kitudna állni a saját igazáért, vagy egyáltalán ki merne állni az igazáért. (Mintha ennek bármi értelme is lenne, hiszen úgyis le lesz ugatva!) Persze ehhez nem feltétlenül a konzervatív oldal kell csak, de ők "sikeresen" rájátsznak erre.

Gratulálok! Morálisan tönkretéve az ország ! Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy akár fel is köthetnénk magunkat, mert amíg nem jön a Fidesz, addig nem is érdemes ebben az országban élni? Persze a baloldal se szent. Tesze-tosza politikájával, lépésenkénti semmitnemérő ún. liberális politikájával csak a további káoszt okozza az amúgy is üres "balkáni" fejekben. És akkor most merre? Semerre! Majd a politikusok megmondják mi is a jó! Anyád!