2008. július 17., csütörtök

Automata űrutazás

Most találtam meg a space-hangzás egyik zseniális példáját. Az Automat: Automat (1979) című lemeze eddig is megvolt, de csak mono-ban. Most felkerült a netre, egy Stereo változat is 320 kbps-ban. (Itt persze lebutítva hallhatod) A csapatnak ez az egyetlen lemeze. Órákig eltudom hallgatni ezt a számot...:)) Ha szereted Didieur Marouani, vagyis a Space muzsikáját, akkor az Automat-ot is szeretni fogod. :))


Discover Automat!

gondolatok

Úgy hiszem, nem lesz problémám sosem, hacsak nem csinálok magamnak. És itt most nem arra gondolok, hogy munkahelyi, iskola, vagy egyéb helyeken sosemlesz prolémám, egyszerűen csak azt gondolom, hogy nekem feladatom eldönteni, hogy egy problémát milyen módon oldok meg, milyen módon dolgozok fel, és hogy egyáltalán egy helyzetet problémának fogok-e fel. Ha sok dolgon egyszerűen csak átszaladunk vagy nem is veszünk tuomást, akkor rengeteg tehert levezsünk a vállunkról,nem hordjuk mások problémáit, és többet tudunk arra figyelni, ami igazán érdekelbennünket.

Ez így tök szép és jó, de hol van még ez? És itt is a jó példa, már problémát csináltam. :)) Ezért kell a dolgokat pozitívan felfogni, nem a probléma, az újabb nehézség, újabb fáradozás kategóriájába sorolni, érdemes talán kihívásnak tekinteni, és célként felfogni...